Welcome to Developer Portal Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Problems running Unity examples.

0 votes
Hi all!

I'm testing the Unity plugin, but I can't get it running. I've follwed the README instructions and come more of the forum, but it doesn't work.

The issue is that after changing the Manifest and some other options, I've got that the screen instead of being blue, now is white... I never get the camera runnning in the LocationExample.

Not sure if I'm doing something wrong. Any comment?

Thanks!

 

 

Javier.
asked Dec 13, 2017 by xcampos (140 points)

1 Answer

0 votes

Hi Javier,

please be sure to:

- Rename the "ARMediaSDK_AndroidManifest.xml" manifest file (in the Assets/Plugins/Android folder), to "AndroidManifest.xml"

- Change the package name as com.inglobetechnologies.ARMediaSDKUnityExample in AndroidManifest.

- Set the correct Bundle Identifier (com.inglobetechnologies.ARMediaSDKUnityExample) in AndroidManifest file.

- Set the Bundle Identifier (in Player Settings -> Other Settings): com.inglobetechnologies.ARMediaSDKUnityExample.

 

For more information about this, read the README files in Assets->Examples->ARMedia and  Assets->Scripts->ARMedia.

answered Dec 13, 2017 by Andrea (1,010 points)
I'm having the same problem.

I have the Unity 2017.2.1f1.

Renamed "ARMediaSDK_AndroidManifest.xml" file to "AndroidManifest.xml" in Assets/Plugins/Android folder.

Changed the "Package Name" as "com.inglobetechnologies.ARMediaSDKUnityExample" in Project Settings -> Player -> Other Settings -> Identification.

Selected the Graphics APIs as "OpenGLES2" in Project Settings -> Player -> Other Settings -> Graphics APIs. (OpenGLES should be the only entry in the list.)

I have got a just white screen to run "LocationScene" example.

Help please.

Thank you.
This problem is solved.

Unchecked the Multithreaded Renderings in Edit->Project Settings->Player->Other Settings.
...